sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Ilmoitus teknisestä häiriöstä

Seuraavaksi kaavailtu, E:n ja L:n kirjoittama blogikirjoitus on valmiiksi kirjoitettuna, turvallisessa säilössä L:n kannettavalla, mutta teknisten häiriöiden vuoksi internet-yhteyden muodostaminen on osoittautunut turhankin haastavaksi prosessiksi, sillä jostain harmillisesta syystä kone ei suostu tunnistamaan L:n ii-puhelinta, eikä tarjolla olevia wifi-verkkoja. Plan B on hankkia ja hyödyntää muistitikkua, jolla teksti voitaisiin siirtää jonkun ystävällisen toverin koneelle, jossa netti toimisi. No tätä odotellessa H on kuitenkin saanut puhelinyhteyden tyttöihin ja antaa tässä nyt lyhyen ja ytimekkään tilannekatsauksen teille huolestuneimmille lukijoillemme.

E ja L ovat nyt Exmount nimisessä länsirannikolla sijaitsevassa kaupungissa, noin 1200 kilometriä Perthistä pohjoiseen. Kaupunki turistien suosima matkailukohde erinomaisten sukellus- ja campingmahdollisuuksien vuoksi.

Exmountiin saavuttuaan E ja L päättivät yrittää hankkia kaupungista töitä, sillä kauniissa kaupungissa voisi viihtyä pidempäänkin. Muutaman päivän matkaväsymyksen lieventämisen jälkeen tytöt lähtivät työnhakuun, ja hyvillä tuloksilla tietenkin. E sai tarjoilijan / yleisravintolahöylän töitä kaupungissa sijaitsevasta hotelli-ravintola-pub-kompleksista ja L taas sai siivoojan hommia kaupungin ulkopuolella sijaitsevasta luksus camping alueelta.

Kaikki tytöt ovat siis jälleen töissä, keräämässä lisää matkakassaa. H jatkaa hommiaan Perthissä kiireisenä, viimeisen kahden viikon työtunnit nousivat huimaan 127 tuntiin ja näillä näkymin ensi viikosta siirrytään yövuoroon. Lämpökerrasto on hankittu, mutta täytyy myöntää että välillä tulee omia talvivaatteita ikävä!

Seuraava päivitys on toivottavasti tuo E:n ja L:n kirjoittama teksti, josko he saisivat sen jotenkin L:n koneelta ulos. Tuo päivitys sisältää varmasti enemmän tarinoita ja tarkennuksia nyt kerrotuun tilanteeseen, joten jääkäämme kaikki, allekirjoittanut mukaan lukien, tuota odottelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti